Kereskedelmi ügyintéző munkatársat keresünk - Fehér-Truck Kft.

Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket:

 • Fontos számodra, hogy biztonságban érezhesd a munkádat, magadat, szeretteidet?
 • Értéknek tekinted, hogyha precízen végzed a feladataidat, azzal segíted a csapatodat?
 • Örömmel töltene el, ha munkáddal hozzájárulhatnál ahhoz, hogy minden általunk szervizelt kamion a legnagyobb biztonsággal közlekedjen az utakon?

Ha 3 IGEN a válaszod, olvass tovább:

A Fehér-Truck Kft-nél 2020. augusztus elejétől mindre lehetőséged lesz, tenned csupán annyit kell, hogy elküldd jelentkezésedet a leírás végén található címre a megjelölt formában.

De mire várjuk a pályázatodat?

Cégünknél most legtöbbet

Kereskedelmi ügyintéző

munkakörben tudsz tenni a közös sikerért.

Mit várhatsz tőlünk cserébe?

 • leírhatnánk, milyen intézkedéseket tettünk az elmúlt hónapokban a munkatársaink megtartásáért, nyugalmáért, de ha személyes interjún is találkozunk, Te is megkérdezheted Őket
 • szeretnél fejlődni, tanulni? Minden ilyen törekvést támogatunk, partnerek vagyunk benne
 • szeretünk békés, kiegyensúlyozott körülmények közt, jó hangulatban dolgozni - ha velünk tartasz, ebben Neked is részed lesz

A feladatok, melyek hasznossá teszik az itt töltött idődet (nem árulunk zsákbamacskát, van benne monoton, de ugyanúgy akadnak izgalmas részek is):

 • adminisztráció - minden, ami munkafelvétel, számlázás, beszerzéssel, értékesítéssel kapcsolatos ügyintézés, leltározás dokumentálás - ezekben viszont hatalmas segítség az ügyviteli rendünk és a vállalatirányítási rendszerünk (persze ha pontosan, precízen és határidőre feltöltöd a megfelelő adatokat a helyükre - de ne aggódj, semmi ördöngösség nincs benne, gyorsan tanulható, csak légy nyitott és odafigyelő)
 • a cégvezetők munkájának támogatása által beleláthatsz egy családi vállalkozás kulisszatitkaiba, amiből rengeteget lehet tanulni az üzletről, szakmáról, emberek vezetéséről
 • közvetlen kapcsolatba kerülsz ügyfelekkel, amikor a munkafelvételen, a recepción dolgozol a nap egy részében, ahol bizony a pénztárat is kezelned kell, és megtalálni a hangot a hozzánk érkezőkkel

Nyitva tartásunkhoz igazodva a munkaidő beosztás változó ami rugalmasságot igényel Tőled, de lehetőséget is ad: délelőttös műszak 7.00 - 16.00; délutános műszak 10.00 - 19.00 (ebédidővel és munkaközi szünetekkel)

Már csak arra vagy kíváncsi, minek kell megfelelned a jelentkezéshez? Legyen legalább

 • középfokú kereskedelmi végzettséged
 • 5 év munkatapasztalatod

Ezen túl ne okozzon fejtörést a számítógép használat, különösen az MS Office. Ha van gyakorlatod vállalatirányítási rendszer használatában, számlázó program használatában, annak kifejezetten örülünk! S ha emellé még nyelvtudásod is használható, tényleg ne habozz jelentkezni.

Címünk: 2142 Nagytarcsa, Asbóth Oszkár u. 5. ipari park. A kijutásban is tudunk segíteni, ha ez tartana vissza attól, hogy elküldd pályázatodat.

Az űrlap kitöltésével jelentkezz, mindenképp adunk visszajelzést!

Kérlek, töltsd ki ezt az űrlapot és csatold az önéletrajzodat!